Am parcurs un drum lung, dar suntem încă aceeași companie fondată în 1820, de către de John Doulton.

RD-Outside-Shots-001b

Viziunea noastră

Astăzi viziunea noastră este la fel ca acum 200 de ani. Să oferim apă de băut sigură, proaspătă și cu gust excelent tuturor celor care au nevoie de ea.

Filtrele noastre de apă sunt utilizate în milioane de case din întreaga lume pentru a purifica apa, păstrând familii din peste 140 de țări în siguranță în fiecare zi.

Moștenirea noastră

Moștenirea noastră ne inspiră produsele și deciziile. Doulton® este primul producător de filtre de apă, cu o producție continuă de 200 de ani. Prin urmare, avem o experiență de neegalat în domeniu, ca inițiatori si pionieri ai filtrării apei.

Incluziune

Produsele noastre protejează viața umană, iar marca noastră celebrează conexiunea dintre oameni. Apa potabilă este o nevoie universală a omului.  Doulton® își recunoaște cu mândrie locul printre cei care oferă apă sigură pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Suntem onorați de rolul nostru, de protectori ai vieții și ne bucurăm pentru fiecare oportunitatea de a împărtăși experiențele noastre cu partenerii și clienții noștri.

În armonie cu mediul

Produsele Doulton® funcționează fără a fi nevoie de energie electrică, folosim materiale ecologice, total reciclabile și nu risipim nicio picătură apă.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.