Termeni și Condiții Generale

57350

Informaţiile prezentate pe site-ul www.doulton.com.ro (denumit în continuare website) sunt proprietatea Sancar Tour S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Sector 6, Bd. Geniului nr. 24, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/23091/1992, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO 469547, denumită în continuare Doulton România.

Accesarea şi navigarea în website-ului, în scop informativ sau comercial, presupune acceptarea Termenilor şi Condiţiilor Generale (TCG). Doulton România îşi rezervă dreptul de modificare şi actualizare a TCG, fără o informare prealabilă a utilizatorului.

Termeni şi Definiţii

Doulton România – Sancar Tour S.R.L., cu sediul în București, Sector 6, Bd. Geniului nr. 24, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/23091/1992, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO469547, denumită în continuare Doulton-România.

Client – orice persoană fizică/persoană juridică care plasează o comandă sau efectuează o rezervare Produse în magazinul virtual www.doulton.com.ro.

Comandă online – modalitate de comunicare virtuală între Client și Doulton România, prin care Clientul îşi comandă Produse de la Doulton România, prin intermediul website-ului.

Produse – produsele pe care Doulton România le pune la dispoziţia Clientului spre vânzare prin intermediul magazinului virtual www.doulton.com.ro.

Contract – contractul încheiat în formă electronică între Doulton România şi Client prin intermediul magazinului virtual doulton.com.ro având că obiect Produsele selectate prin funcţia de cumpărare online.

Factură – document fiscal emis şi transmis electronic, în mod automat, de către Doulton România la adresa de email comunicată de către Client în momentul plasării comenzii online.

Termen de livrare – estimare aproximativă a timpului de livrare, este de 1-2 zile lucrătoare.

Cost de livrare – costul aferent transportului. Costul este indicat clar sub comandă la finalizarea comenzii. În cazul în care nu vă putem livra integral comandă şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suportă o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

Contul meu – secţiune a magazinului virtual, care presupune existenţa unei adrese de email valide şi a unei parole care aparţin Clientului care îi permite acestuia plasarea Comenzii online şi care conţine detalii referitoare la datele Clientului, istoricul comenzilor, informaţii despre Newsletter şi evaluări acordate Produselor.

Evaluare Produse – evaluare a Produselor redactată de către Client pe baza experienţei personale.

Vizitator – orice persoană fizică care vizitează www.doulton.com.ro indiferent dacă plasează sau nu o comandă online.

Modalităţi de Plata

Pe site-ul doulton.com.ro se pot achiziționa produse numai prin plata cu cardul. Informațiile de plata de pe cardul dvs bancar (personal sau al firmei) se introduc pe pagină securizată a procesatorului de plați online Stripe. Informațiile cardului sunt securizate și nu vor ajunge niciodată în posesia noastră. Noi primim din partea procesatorului doar confirmare de plata a comenzii. Plata se confirmă de obicei în câteva secunde iar produsele dvs vor fi rezervate și pregătite pentru expediere.

Achiziția produselor de pe acest site, necesită crearea unui cont. Crearea contului este gratuită și nu necesită taxe sau vreo comandă minimă. Datele introduse sunt securizate și sunt oferite nici unei terțe persoane.

Suma totală afişată pe această pagină reprezintă valoarea totală a produselor comandate, inclusiv costurile de procesare, ambalare şi transport. Nu se vor aplica taxe sau comisioane suplimentare.

Date de Contact

Denumire societate: Sancar Tour SRL

Adresa Sediului Social: Bd. Geniului nr. 24, Sector 6, București

Cod Unic de Înregistrare: RO469547

Nr. Reg. Comerțului: J40/23091/1992

IBAN: RO85INGB0000999904191042

Banca: ING Bank

Suport clienți: help@doulton.com.ro

Sugestii și sesizări: office@doulton.com.ro

Comenzi și retururi: comenzi@doulton.com.ro

Dreptul aplicabil, limba contractului, locul de executare, instanta competantă

În cazul unui eventual raport contractual cu doulton.com.ro și al obligațiilor pre-contractuale, se aplică exclusiv legislația română, excluzând reglementările Convenției Națiunilor Unite privind vânzarea internățională de mărfuri (CISG). Contractul este redactat în limba română.

Dacă Clientul este profesionist în sensul Codului Civil, persoană juridică de drept public sau orice entitate de drept public sau privat cu sau fără scop lucrativ (denumit în continuare „profesionist”), se stabilește sediul Doulton România ca loc de executare a prestației și a eventualelor pretenții de executare.

Instanța exclusivă este cea competentă pentru localitatea București, în măsura în care Clientul este profesionist. Doulton România își rezervă totuși dreptul de a depune cereri la instanța competentă a profesionistului.

Soluționarea Litigiilor

Conform legislației în vigoare, Doulton România are obligația de a indica consumatorilor existența platformei europene de soluționare online a litigiilor, care poate fi folosită pentru soluționarea litigiilor, fără implicarea unei instanțe. Pentru realizarea acestei platforme este responsabilă platforma europeană de soluționare online a litigiilor poate fi găsită aici: http://ec.europa.eu/odr.

Pe de altă parte, Doulton România dorește să atenționeze asupra faptului că nu va participa la procedura de soluționare a litigiilor în cadrul platformei europene de soluționare online a litigiilor.

Clienții pot contacta Doulton România pentru orice solicitări și reclamații legate de funcționarea site-ului www.doulton.com.ro, serviciile prestate și produsele oferite, pe email la adresa office@doulton.com.ro.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.