Certificari DoultonCertificari Doulton

Certificări și Teste

NSF

NSF este o organizație globală înființată în 1944. NSF care oferă servicii de testare și verificare în domeniul securității alimentare, igienei și sănătății publice în 170 de țări. NSF este recunoscută pe scară largă în întreaga lume pentru expertiza științifică și tehnică în domeniul științelor sănătății și mediului. Microbiologi, ingineri, chimiști, toxicologi și alți profesioniști din domeniul mediului, lucrează pentru a ne asigura că produsele pe care le folosim cu toții în fiecare zi sunt mai sigure.

Marcajul NSF poate fi găsit pe milioane de produse de consum, comerciale și industriale. Marcajul NSF se găsește inclusiv pe apă îmbuteliată, echipamente alimentare, produse pentru tratare apei și instalații sanitare. Această marcă este asigurarea că produsul a fost testat de cea mai respectată companie de certificare existentă.

Certificări NSF

Certificări și Teste

WRAS, sau “Water Regulations Advisory Scheme”, este un organism de acreditare care cuprinde toți furnizorii de apă din Marea Britanie. WRAS există pentru a promova și a asigura respectarea reglementărilor privind aprovizionarea cu apă în Anglia și Țara Galilor. Totodata WRAS asigura standardelle echivalente de apă în Scoția și Irlanda de Nord.

Fiecare produs aprobat WRAS este însoțit logo-ul „WRAS Approved”, iar produsele, precum și companiile folosesc certificatul WRAS pentru a dovedi standardul echipamentelor lor.

Certificări WRAS

WQA

Asociația pentru calitatea apei (WQA) este o asociație non-profit pentru industria rezidențială și industrială de tratare a apei. WQA reprezintă peste 2,500 de companii membre din întreaga lume. Membrii sunt producători de echipamente, furnizori, distribuitori și distribuitori de produse și servicii de îmbunătățire a calității apei. Toate produsele sunt trecute prin certificări și teste extensive pentru a garanta calitatea apei.

Certificări WQA

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.