Informații privind Livrarea Produselor

Courier-2

Produsele comandate vor fi livrate doar în Romania prin serviciul de curierat rapid oferit de Sameday Courier. La recepționarea coletului, dvs. nu trebuie să achitați nicio taxă suplimentară curierului pentru produselor comandate. Nu se acceptă comenzi cu livrare în altă țară decât Romania.

Pachetele sunt în general trimise în 1-2 zile de la primirea plății și sunt expediate cu număr de urmărire și livrare cu semnătură. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării impreuna cu costul transportului variază în funcție de adresa de livrare pentru orice comandă efectuată.  Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Pentru produsele comandate prin comenzi distincte, se vor aplica costuri de livrare pentru fiecare comandă în parte.

Expedierea comenzilor se face în felul următor:

– Comenzile primite de luni până vineri până la ora 14:00 se expediază în  aceeasi zi.

– Comenzile primite în weekend sau după ora 14:00 se expediază în următoarea zi lucrătoare.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Adițional informațiilor de mai sus, se vor considera și Termenii și Condițiile Sameday Courier.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.