Informații privind Returnarea Produselor

architecture-building-city-2047397-2

Cumpărătorul are dreptul să returneze produsele, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la data în care Cumpărătorul intră fizic în posesia a ultimului produs – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

Dacă va retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât Sameday Courier, fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, toate documentele și să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Poți returna cartușele filtrante, doar dacă sunt neutilizate (nu au intrat in contact cu apa) și sigilate. Nu se acceptă returnarea sistemelor de filtrare utilizate (au intrat in contact cu apa) sau puse în funcțiune o perioada scurtă de timp.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / produsele cărora le lipsesc accesorii.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.