Doulton pentru FestivaluriDoulton pentru Festivaluri

Doulton® pentru Festivaluri

Suntem cu tine la festivaluri

Apa îmbuteliată este responsabilă pentru ce mai mare parte din poluarea cu plastic din lume. Sticlele de apă de unică folosință fabricate din petrol sunt răspândite înecosistemele globale, fără a mai menționa emisiile de CO2 generate de producția și transportul apei îmbuteliate.

Tot mai mulți oameni, companii, orașe, supermarket-uri școli, hoteluri, festivaluri și cluburi sportive au ambiția de a deveni sustenabili în economia circulară și doresc să reducă ambalajele din plastic de unică folosință.

Filtrare apa, Filtrarea apei, Filtru apa, Filtrea apa, Osmoza inversa, Apa potabila, Cana filtru
Filtrare apa, Filtrarea apei, Filtru apa, Filtrea apa, Osmoza inversa, Apa potabila, Cana filtru
Filtrare apa, Filtrarea apei, Filtru apa, Filtrea apa, Osmoza inversa, Apa potabila, Cana filtru

Programul Doulton® pentru Festivaluri este destinat organizatorilor de evenimente care sunt promotorii unui consum de apa sustenabil, cu impact mic asupra mediului.

Stațiile hidratare au un design minimalist și se potrivesc cu orice mediu. Un design elegant și promovează ideea unei o surse apă de băut sigură. Robinetele sunt realizate din oțel inoxidabil, ușor de instalat și cu un nivel scăzut în întreținere. Acestea îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate șiigienă. Toate elementele care intră în contact cu apa sunt certificate WRAS și NSF.

Sticlele noastre sunt prima alternativă accesibilă la sticlele de apă din plastic de unică folosință. Oferim mai multe modele, inclusiv propriul tău design. Sticlele pot fi personalizate cu ușurință cu un logo sau embosate, unele dintre ele pot fi și furnizate pre-umplute cu apă de la robinet filtrată.

Sticlele sunt fabricate din trestie de zahăr în Olanda, fără BPA și substanțe chimice nocive pentru consum uman. Principalii noștri clienți pentru sticle sunt municipalități, administrații publice, universități, școli, hoteluri, supermarket-uri, companii și festivaluri.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.